مراقبت های بهداشتی:

۱- فرد مبتلا به قارچ ناخن، یک منشاء عفونت دارد که به راحتی می تواند این میکروب را در محیط پخش کند، این اشخاص بهتر است تا جای ممکن از دست دادن با دیگران خودداری کنند.
۲- ناخن های خود را خشک و خنک نگه داشته و در معرض نور آفتاب قرار دهید.
۳- در مورد درگیری ناخن های دست، از دستکش های لاتکس یا لاستیکی دارای پوشش داخلی پنبه ای برای ظرف شستن یا سایر کارهایی که با شستشو با آب یا مواد شیمایی سروکار دارند استفاده کنید.
۴- وسایل حمام، کفش و حوله را با افرادی که قبلا دچار این بیماری شده اند به طور مشترک استفاده نکنید.
۵- استفاده از مواد غذایی «سفیدرنگ» مانند شکر، آرد سفید و کربوهیدرات‌های تصفیه شده را کاهش دهید و حواستان به مصرف لبنیات باشد.
۶- خانم‌ها هم سعی کنند ناخن‌هایشان را در یک خط مستقیم بچینند و از لاک ناخن استفاده نکنند زیرا لاک رطوبت را بین ناخن و بستر ناخن نگه می‌دارد.
بسیاری از خانم هایی که مرتب لاک می زنند یا از ناخن مصنوعی استفاده می کنند به محض تغییر شکل ناخن یا تغییر رنگ آن فکر می کنند دچار قارچ ناخن شده اند، درست است که این علایم از علایم قارچ ناخن هستند اما نه همیشه، لاک یا ناخن مصنوعی به طور طبیعی باعث ابتلا به قارچ ناخن نمی شوند اما اگر فرد بهداشت را رعایت نکند، زمینه را برای آسیب رسیدن ناخن فراهم می کند و هر آسیبی زمینه را برای ابتلای ناخن به قارچ فراهم خواهد کرد و (باید بیشتر مراقب ناخن های پا باشید چرا که پا بیشتر در محفضه کفش است و بیشتر آسیب پذیر می باشد.)
لازم به ذکر است که در کاشت ناخن از یک لایه مواد ضدقارچ بر روی ناخن ها استفاده می شود که این امر کاملا باعث جلوگیری از ابتلا به قارچ ناخن می شود، ولی در ناخن های مصنوعی هیچ کسی از ضدقارچ استفاده نمی کند


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بدن خشک کن و سشوار استخری ونوس آموزش رمان نویسی | خانه رمان مختصری از دیگ بخار صنعتی Joseph همیار فایل سایت کفسابی ..:: پنجمين لبخند خدا ::.. Luke پهنه ی کویر